Jinzhou Zhongzhen Technology Co., Ltd.



Privacybeleid

Ingangsdatum: 18 januari 2019


Jinzhou Zhongzhen Technology Co., Ltd. ("ons", "wij" of "onze") beheert de nl.zz-technology.com website (hierna aangeduid als de "Dienst").

Deze pagina informeert u over ons beleid met betrekking tot het verzamelen, gebruiken en vrijgeven van persoonlijke gegevens wanneer u onze service gebruikt en de keuzes die u aan die gegevens heeft gekoppeld.

Wij gebruiken uw gegevens om de Dienst te kunnen leveren en verbeteren. Door de Service te gebruiken, gaat u akkoord met het verzamelen en gebruiken van informatie in overeenstemming met dit beleid. Tenzij anders gedefinieerd in dit privacybeleid, hebben de termen die in dit privacybeleid worden gebruikt dezelfde betekenis als in onze algemene voorwaarden, toegankelijk via nl.zz-technology.com

Definities

  • Onderhoud

    Service is de nl.zz-technology.com-website die wordt beheerd door Jinzhou Zhongzhen Technology Co., Ltd.

  • Persoonlijke gegevens

    Persoonsgegevens betekent gegevens over een levend persoon die kan worden geïdentificeerd op basis van die gegevens (of op basis van die en andere informatie die we in ons bezit hebben of waarschijnlijk in ons bezit zullen komen).

  • Gebruiksgegevens

    Gebruiksgegevens zijn gegevens die automatisch worden verzameld, hetzij gegenereerd door het gebruik van de Service, hetzij door de Service-infrastructuur zelf (bijvoorbeeld de duur van een paginabezoek).

  • Cookies

    Cookies zijn kleine bestanden die op uw apparaat (computer of mobiel apparaat) worden opgeslagen.

  • Gegevensbeheerder

    Gegevensbeheerder betekent de natuurlijke of rechtspersoon die (alleen of samen of samen met andere personen) de doeleinden bepaalt waarvoor en de manier waarop persoonlijke informatie wordt of zal worden verwerkt.

    Voor de toepassing van dit privacybeleid zijn wij een gegevensbeheerder van uw persoonlijke gegevens.

  • Gegevensverwerkers (of serviceproviders)

    Gegevensverwerker (of serviceprovider) betekent elke natuurlijke of rechtspersoon die de gegevens verwerkt namens de gegevensbeheerder.

    We kunnen de diensten van verschillende Service Providers gebruiken om uw gegevens effectiever te verwerken.

  • Betrokkene (of gebruiker)

    Betrokkene is elke levende persoon die onze Service gebruikt en die het onderwerp is van Persoonsgegevens.

Verzameling en gebruik van informatie

We verzamelen verschillende soorten informatie voor verschillende doeleinden om onze service aan u te leveren en te verbeteren.

Soorten verzamelde gegevens

Persoonlijke gegevens

Tijdens het gebruik van onze Service kunnen we u vragen om ons bepaalde persoonlijk identificeerbare informatie te verstrekken die kan worden gebruikt om contact met u op te nemen of om u te identificeren ("Persoonlijke gegevens"). Persoonlijk identificeerbare informatie kan omvatten, maar is niet beperkt tot:

  • E-mailadres

  • Cookies en gebruiksgegevens

We kunnen uw persoonlijke gegevens gebruiken om contact met u op te nemen met nieuwsbrieven, marketing- of promotiemateriaal en andere informatie die voor u interessant kan zijn. U kunt ervoor kiezen om geen enkele of alle van deze berichten van ons te ontvangen door contact met ons op te nemen.

Gebruiksgegevens

We kunnen ook informatie verzamelen over hoe de Service wordt geopend en gebruikt ("Gebruiksgegevens"). Deze gebruiksgegevens kunnen informatie bevatten zoals het internetprotocoladres van uw computer (bijv. IP-adres), browsertype, browserversie, de pagina's van onze service die u bezoekt, de tijd en datum van uw bezoek, de tijd die u daaraan besteedt. pagina's, unieke apparaat-ID's en andere diagnostische gegevens.

Tracking- en cookiegegevens

We gebruiken cookies en vergelijkbare volgtechnologieën om de activiteit op onze Service te volgen en we bewaren bepaalde informatie.

Cookies zijn bestanden met een kleine hoeveelheid gegevens die een anonieme unieke identificatie kunnen bevatten. Cookies worden vanaf een website naar uw browser gestuurd en op uw apparaat opgeslagen. Andere volgtechnologieën worden ook gebruikt, zoals bakens, tags en scripts om informatie te verzamelen en te volgen en om onze Dienst te verbeteren en te analyseren.

U kunt uw browser opdracht geven om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Als u echter geen cookies accepteert, is het mogelijk dat u sommige delen van onze Service niet kunt gebruiken.

Voorbeelden van cookies die we gebruiken:

  • Sessiecookies. We gebruiken sessiecookies om onze service te beheren.

  • Voorkeur cookies. We gebruiken voorkeurcookies om uw voorkeuren en verschillende instellingen te onthouden.

  • Beveiligingscookies. We gebruiken veiligheidscookies voor veiligheidsdoeleinden.

Gebruik van gegevens

Jinzhou Zhongzhen Technology Co., Ltd. gebruikt de verzamelde gegevens voor verschillende doeleinden:

  • Om onze service te verlenen en te onderhouden

  • Om u op de hoogte te stellen van wijzigingen in onze Service

  • Om u in staat te stellen deel te nemen aan interactieve functies van onze Service wanneer u daarvoor kiest

  • Om klantenondersteuning te bieden

  • Om analyses of waardevolle informatie te verzamelen, zodat we onze service kunnen verbeteren

  • Om het gebruik van onze Service te volgen

  • Om technische problemen op te sporen, te voorkomen en aan te pakken

  • Om u nieuws, speciale aanbiedingen en algemene informatie te verstrekken over andere goederen, diensten en evenementen die wij aanbieden en die vergelijkbaar zijn met degene die u al hebt gekocht of waarnaar u hebt geïnformeerd, tenzij u ervoor heeft gekozen om dergelijke informatie niet te ontvangen

Wettelijke basis voor het verwerken van persoonsgegevens onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Als u uit de Europese Economische Ruimte (EER) komt, hangt Jinzhou Zhongzhen Technology Co., Ltd. de wettelijke basis voor het verzamelen en gebruiken van de persoonlijke informatie beschreven in dit privacybeleid af van de persoonlijke gegevens die we verzamelen en de specifieke context waarin we deze verzamelen.

Jinzhou Zhongzhen Technology Co., Ltd. kan uw Persoonsgegevens verwerken omdat:

  • We moeten een contract met u sluiten

  • U heeft ons hiervoor toestemming gegeven

  • De verwerking is in ons legitieme belang en wordt niet opgeheven door uw rechten

  • Om te voldoen aan de wet

Bewaring van gegevens

Jinzhou Zhongzhen Technology Co., Ltd. bewaart uw Persoonsgegevens slechts zolang als nodig is voor de doeleinden uiteengezet in dit Privacybeleid. We zullen uw Persoonsgegevens bewaren en gebruiken voor zover dat nodig is om te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen (bijvoorbeeld als we uw gegevens moeten bewaren om te voldoen aan de toepasselijke wetgeving), geschillen op te lossen en onze wettelijke overeenkomsten en ons beleid te handhaven.

Jinzhou Zhongzhen Technology Co., Ltd. bewaart ook Gebruiksgegevens voor interne analysedoeleinden. Gebruiksgegevens worden over het algemeen voor een kortere periode bewaard, behalve wanneer deze gegevens worden gebruikt om de beveiliging te versterken of om de functionaliteit van onze Dienst te verbeteren, of we zijn wettelijk verplicht om deze gegevens voor langere periodes te bewaren.

Overdracht van gegevens

Uw informatie, inclusief persoonlijke gegevens, kan worden overgedragen naar - en onderhouden op - computers die zich buiten uw staat, provincie, land of ander rechtsgebied van de overheid bevinden waar de gegevensbeschermingswetten kunnen verschillen van die van uw rechtsgebied.

Als u zich buiten China bevindt en ervoor kiest ons gegevens te verstrekken, houd er dan rekening mee dat wij de gegevens, inclusief Persoonsgegevens, naar China overdragen en daar verwerken.

Uw instemming met dit privacybeleid gevolgd door uw indiening van dergelijke informatie vertegenwoordigt uw instemming met die overdracht.

Jinzhou Zhongzhen Technology Co., Ltd. zal alle stappen ondernemen die redelijkerwijs nodig zijn om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig en in overeenstemming met dit privacybeleid worden behandeld en er zal geen overdracht van uw persoonlijke gegevens plaatsvinden naar een organisatie of een land, tenzij er voldoende controles zijn, waaronder de beveiliging van uw gegevens en andere persoonlijke informatie.

Openbaarmaking van gegevens

Zakelijke transactie

Als Jinzhou Zhongzhen Technology Co., Ltd. betrokken is bij een fusie, overname of verkoop van activa, kunnen uw persoonlijke gegevens worden overgedragen. We zullen u hiervan op de hoogte stellen voordat uw persoonlijke gegevens worden overgedragen en worden onderworpen aan een ander privacybeleid.

Openbaarmaking voor wetshandhaving

Onder bepaalde omstandigheden kan Jinzhou Zhongzhen Technology Co., Ltd. verplicht zijn om uw Persoonsgegevens vrij te geven indien dit wettelijk verplicht is of in reactie op geldige verzoeken van overheidsinstanties (bijv. Een rechtbank of een overheidsinstantie).

Wettelijke vereisten

Jinzhou Zhongzhen Technology Co., Ltd. kan uw persoonlijke gegevens vrijgeven in de goeder trouw van mening dat een dergelijke actie noodzakelijk is om:

  • Om te voldoen aan een wettelijke verplichting

  • Om de rechten of eigendom van Jinzhou Zhongzhen Technology Co., Ltd. te beschermen en te verdedigen

  • Om mogelijke misstanden in verband met de Dienst te voorkomen of te onderzoeken

  • Om de persoonlijke veiligheid van gebruikers van de Dienst of het publiek te beschermen

  • Ter bescherming tegen wettelijke aansprakelijkheid

Beveiliging van gegevens

De veiligheid van uw gegevens is belangrijk voor ons, maar onthoud dat geen enkele methode van verzending via internet of methode van elektronische opslag 100% veilig is. Hoewel we ernaar streven om commercieel aanvaardbare middelen te gebruiken om uw persoonlijke gegevens te beschermen, kunnen we de absolute veiligheid ervan niet garanderen.

Ons beleid inzake 'Do Not Track'-signalen onder de California Online Protection Act (CalOPPA)

We ondersteunen Do Not Track ("DNT") niet. Niet volgen is een voorkeur die u in uw webbrowser kunt instellen om websites te informeren dat u niet gevolgd wilt worden.

U kunt Do Not Track in- of uitschakelen door naar de pagina Voorkeuren of Instellingen van uw webbrowser te gaan.

Uw gegevensbeschermingsrechten onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Als u inwoner bent van de Europese Economische Ruimte (EER), heeft u bepaalde rechten op gegevensbescherming. Jinzhou Zhongzhen Technology Co., Ltd. streeft ernaar om redelijke stappen te ondernemen om u in staat te stellen het gebruik van uw persoonlijke gegevens te corrigeren, wijzigen of beperken.

Als u wilt weten welke persoonlijke gegevens we over u hebben en als u wilt dat deze uit onze systemen worden verwijderd, neem dan contact met ons op.

In bepaalde omstandigheden heeft u de volgende gegevensbeschermingsrechten:

  • Het recht op toegang, of de informatie die we over u hebben. Wanneer dit mogelijk wordt gemaakt, kunt u rechtstreeks in uw accountinstellingen toegang krijgen tot uw persoonlijke gegevens of deze verzoeken om verwijdering. Als u deze acties niet zelf kunt uitvoeren, neem dan contact met ons op om u te helpen.

  • Het recht op rectificatie. U hebt het recht om uw gegevens te laten corrigeren als die gegevens onjuist of onvolledig zijn.

  • Het recht om bezwaar te maken. U hebt het recht om bezwaar te maken tegen onze verwerking van uw persoonlijke gegevens.

  • Het recht op beperking. U heeft het recht om te verzoeken dat wij de verwerking van uw persoonlijke gegevens beperken.

  • Het recht op dataportabiliteit. U hebt het recht om een kopie te ontvangen van de informatie die we over u hebben in een gestructureerd, machinaal leesbaar en algemeen gebruikt formaat.

  • Het recht om toestemming in te trekken. U hebt ook het recht om uw toestemming op elk moment in te trekken als Jinzhou Zhongzhen Technology Co., Ltd. op uw toestemming vertrouwde om uw persoonlijke gegevens te verwerken.

Houd er rekening mee dat we u kunnen vragen om uw identiteit te verifiëren voordat we op dergelijke verzoeken reageren.

U heeft het recht om een klacht in te dienen bij een gegevensbeschermingsautoriteit over onze verzameling en gebruik van uw persoonlijke gegevens. Neem voor meer informatie contact op met uw lokale autoriteit voor gegevensbescherming in de Europese Economische Ruimte (EER).

Dienstverleners

We kunnen externe bedrijven en personen in dienst nemen om onze service te vergemakkelijken ("serviceproviders"), de service namens ons te verlenen, servicegerelateerde services uit te voeren of ons te helpen bij het analyseren van hoe onze service wordt gebruikt.

Deze derden hebben alleen toegang tot uw persoonlijke gegevens om deze taken namens ons uit te voeren en zijn verplicht deze niet openbaar te maken of voor enig ander doel te gebruiken.

Analytics

We kunnen externe serviceproviders gebruiken om het gebruik van onze service te controleren en analyseren.

  • Google Analytics

    Google Analytics is een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google en die websiteverkeer volgt en rapporteert. Google gebruikt de verzamelde gegevens om het gebruik van onze Service bij te houden en te volgen. Deze gegevens worden gedeeld met andere Google-services. Google kan de verzamelde gegevens gebruiken om de advertenties van zijn eigen advertentienetwerk in een context te plaatsen en te personaliseren.

    U kunt ervoor kiezen om uw activiteit op de Dienst niet beschikbaar te stellen aan Google Analytics door de Google Analytics opt-out browser add-on te installeren. De add-on voorkomt dat Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js en dc.js) informatie deelt met Google Analytics over bezoekactiviteiten.

    Ga voor meer informatie over de privacypraktijken van Google naar de webpagina Google Privacy & Voorwaarden: https://policies.google.com/privacy?hl=en

Gedragsremarketing

Jinzhou Zhongzhen Technology Co., Ltd. maakt gebruik van remarketingdiensten om te adverteren op websites van derden nadat u onze Service hebt bezocht. Wij en onze externe leveranciers gebruiken cookies om advertenties te informeren, optimaliseren en aan te bieden op basis van uw eerdere bezoeken aan onze Service.

  • Google Ads (AdWords)

    De remarketingdienst van Google Ads (AdWords) wordt geleverd door Google Inc.

    U kunt zich afmelden voor Google Analytics voor display-advertenties en de Google Display Netwerk-advertenties aanpassen door naar de pagina Google Ads-instellingen te gaan: http://www.google.com/settings/ads

    Google raadt ook aan om de Google Analytics Opt-out Browser Add-on - https://tools.google.com/dlpage/gaoptout - voor uw webbrowser te installeren. Google Analytics Opt-out Browser Add-on biedt bezoekers de mogelijkheid om te voorkomen dat hun gegevens worden verzameld en gebruikt door Google Analytics.

    Ga voor meer informatie over de privacypraktijken van Google naar de webpagina Google Privacy & Voorwaarden: https://policies.google.com/privacy?hl=en

Links naar andere sites

Onze service kan links bevatten naar andere sites die niet door ons worden beheerd. Als u op een link van een derde partij klikt, wordt u naar de site van die derde partij geleid. We raden u ten zeerste aan om het privacybeleid van elke site die u bezoekt te bekijken.

We hebben geen controle over en aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor de inhoud, het privacybeleid of de praktijken van sites of services van derden.

Privacy van kinderen

Onze service is niet bedoeld voor personen onder de 18 jaar ("kinderen").

We verzamelen niet bewust persoonlijk identificeerbare informatie van iemand onder de 18 jaar. Als u een ouder of voogd bent en u weet dat uw kind ons persoonlijke gegevens heeft verstrekt, neem dan contact met ons op. Als we merken dat we persoonlijke gegevens van kinderen hebben verzameld zonder verificatie van ouderlijke toestemming, ondernemen we stappen om die informatie van onze servers te verwijderen.

Wijzigingen in dit privacybeleid

We kunnen van tijd tot tijd ons privacybeleid raadplegen. We zullen u op de hoogte brengen van eventuele wijzigingen door het nieuwe privacybeleid op deze pagina te plaatsen.

We zullen u op de hoogte stellen via e-mail en / of een prominente kennisgeving op onze service, voordat de wijziging van kracht wordt en de "ingangsdatum" bovenaan dit privacybeleid.

U wordt geadviseerd om dit privacybeleid regelmatig te bekijken op eventuele wijzigingen. Wijzigingen in dit privacybeleid zijn van kracht wanneer ze op deze pagina worden geplaatst.

Neem contact op

Als u vragen heeft over dit privacybeleid, neem dan contact met ons op:

  • Per e-mail: 87385113@qq.com